Miljøarbeidere til Tomb vgs

Tomb vgs er en internatskole i Østfold.

Tomb søker miljøarbeidere i skoleinternatet skoleåret 2017-2018

Er du glad i å lede og sette i gang aktiviteter, innendørs som utendørs? Trives du med ungdom som er nesten like gamle som deg selv?

Tomb søker 3 miljøarbeidere i skoleinternatet for skoleåret 2017-2018. Oppgavene kan kombineres med studier eller andre arbeidsoppgaver etter behov.

Følgende oppgaver er aktuelle for miljøarbeiderne:
Planlegge og gjennomføre aktiviteter på elevenes fritid (ukedager og helger).
Lede eksisterende aktiviteter som f. eks Tomb KU, KRIK og Internatrådet.
Bidra til å skape et godt og inkluderende internat- og skolemiljø der den enkelte elev opplever seg sett og verdsatt.
Bidra til å skape et godt kristent miljø på skolen.
Delta i tilsynsvakt-tjeneste i internatet.
Delta på skoleturer og i markedsføringstiltak.

Tomb er en videregående skole med internat. Dagens utdanningsprogram er naturbruk, bygg- og anleggsteknikk/byggteknikk, teknikk og industriell produksjon/kjøretøy, samt studiespesialisering og påbygging til generell studiekompetanse. Skolen eies av Normisjon og ligger i Råde i Østfold. Tomb er en landsdekkende skole med omlag 270 elever. Av disse bor 170 i internatet.

Mer informasjon om miljøarbeiderstillingene her: www.tomb.no

Søknadsfrist 27. mars.