Meny

Lenke til KFFs hjemmeside

Lenke til http://www.kristneskoler.no

Lærer til Vigmostad privatskole

Skolen ligger i Lindesnes kommune.

Vigmostad privatskole søker etter lærer i 100% fast stilling og lærer i 80 % fast stilling

Søknadsfrist: 24. februar

Vigmostad privatskole ligger i Lindesnes kommune 16 km nord for Vigeland sentrum. Skolen startet opp 01.08.14 på et kristent grunnlag etter at Vigmostad skole ble nedlagt som kommunal skole. Vigmostad privatskole har 38 elever fra 1.-7.trinn og er 3-delt. Vi har samarbeid med barnehagen som ble bygd i tilknytning til skolen i 1997. SFO ligger inn under barnehagen. Skolelokalene er fine og romslige.  Utearealet er stort med gode muligheter for varierte aktiviteter. Naturen rundt skolen er flott, og området blir flittig brukt i ulike sammenhenger.  

Da en av våre lærere skal pensjonere seg og grunnet økt elevtall, søker vi lærer/grunnskolelærer i 100% fast stilling og lærer/grunnskolelærer i 80% fast stilling fra  01.08.2018.

Stilling: Skolen trenger lærer som kan undervise i norsk og engelsk med nødvendige kompetansekrav i tillegg til andre fag. Til den ene stillingen tillegges kontaktlærer for de eldste elevene.

Vi kan tilby et positivt, stabilt og oversiktlig miljø der vi legger vekt på å skape gode relasjoner. Den som blir ansatt må kunne gi sin tilslutning til skolens verdigrunnlag. Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. Kopi av vitnemål og attester tas med til intervju. Vi søker en person med gode samarbeidsevner. Velkommen som søker! Lønn i følge tariff og medlemskap i Statens pensjonskasse.

Søknadsfrist: 24. februar

For nærmere informasjon om stillingen kan rektor Jorunn Eielsen Braadland kontaktes på tlf.95825857 / 40037090. Søknad og CV sendes på mail til: post@vigmostadprivatskole.no

eller: Vigmostad privatskole, Audnedalsveien 1564, 4520 Lindesnes .   

se også vigmostadprivatskole.no/ 

 

  

 

Powered by Cornerstone