Lørenskog Friskole søker barne- og ungdomsarbeider til SFO 50%

LØRENSKOG FRISKOLE er en 1-10 skole i vekst. I dag har skolen 120 elever. På SFO er det 30 barn fra 1.-4. trinn. Skolen og SFO arbeider aktivt for at elevene skal bli gode samfunnsborgere grunnfestet i den kristne tro og de kristne grunnverdier.

Vi søker etter en trygg og pålitelig voksen som trives godt sammen med barn. Vi på SFO ønsker at du kan bidra aktivt til korte andaktsstunder, lesestunder, turer i skogen og mye utelek. Søkere som kan bidra til å skape en hverdag preget av skolens kristne verdigrunnlag oppfordres til å søke. Hverdagen på SFO er hektisk, innholdsrik og spennende. Vi følger årsplaner og ukeplaner. Oppstart 8. august 2019.

Dersom du er interessert i denne stillingen vil vi gjerne høre fra deg.Ta kontakt med:

SFO-leder, Therese Karstad Seljedal på telefon: 67922300.

Rektor, Jeremy Pyke på telefon: 48894451

Søknad og CV sendes til epost@lorenskogfriskole.no

SØKNADSFRIST torsdag 20. juni 2019

Nærmere informasjon om skolen og SFO finnes på skolens hjemmeside: lorenskogfriskole.no