Meny

Lenke til KFFs hjemmeside

Lenke til http://www.kristneskoler.no

Ledig stilling som rektor ved Vollan skole i Oppdal

Fra 01.01.2020 har Vollan skole ledig stilling som rektor i 100% stilling

Vollan skole i Oppdal kommune er en privat grunnskole i vekst, godkjent for 150 elever på 1.-10. trinn. Skolen har i dag 17 ansatte og 45 elever. Vi har samme krav til kvalitet som offentlig skole. Kort oppsummert finner du alt du kjenner fra den offentlige skolen, pluss litt til. Vollan skole bygger på kristne grunnverdier. Vi er ekstra opptatt av å gi elevene en morsom, lærerik og trygg skolehverdag med tett oppfølging av flere voksne. Vi har god plass, fleksible undervisningsrom og et stort uteområde som brukes flittig til lek og fysisk aktivitet. En ekstra bonus er nærhet til naturen, som er et av våre viktigste klasserom. Vollan skole er godkjent både som en livssynsskole og som profilskole. Høsten 2019 starter vi derfor opp med egen idrettsungdomsskole. Oppdal kommune i Trøndelag med sine 7.000 innbyggere byr på flott natur og et allsidig kultur- og idrettsliv.
 
Vår nåværende rektor skal over i annen stilling og vi søker hans etterfølger.  Fra 01.01.2020 har vi ledig stilling som rektor i 100% stilling.
 
Ansvarsområder:

Lede skolens pedagogiske utviklingsarbeid. 

Økonomistyring. 

Personalansvar. 

Saksbehandling.
 
Rektor rapporterer direkte til skolestyret. Rektor har ikke undervisningsplikt.
 
Vi søker deg som: 

Har lyst til å være med å videreutvikle en skole i vekst, og som vil satse på fysisk aktivitet i skolen og som mener det er viktig å formidle de kristne grunnverdiene til dagens unge. 

Har pedagogisk utdanning. 

Har ledererfaring, gjerne lederutdanning.

Gjerne har idrettsbakgrunn, enten som trener eller utøver.

 
Personlige egenskaper:  

Er tydelig og raus. Innehar et positivt elevsyn og kan stå inne for skolens kristne verdisyn. Høy arbeidskapasitet og er omstillingsdyktig. Har evne til å arbeide selvstendig og systematisk.  Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner i tillegg til god kompetanse og erfaring med bruk av IKT. Personlig egnethet vil bli vektlagt.
 
Vi tilbyr:

En spennende jobb i et godt og positivt arbeidsfellesskap. Gode lønnsbetingelser.  Pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse.
 
For stillingen inngår en prøvetid på 6 mnd.  For å bli tilsatt kreves det godkjent politiattest.
 
Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.

 

For mer info om stillingen og skolen, kontakt styreleder Heidi Pawlik Carlson (91644172) eller administrasjonsmedarbeider Else Morken (92240459).

 
Søknad med CV og referanser sendes på e-post til: post@vollanskole.no eller til Vollan skole, Mælesvollvegen 125, 7340 Oppdal.
 
Søknadsfrist 15. september 2019

Powered by Cornerstone