100% fast stilling som rektor ved Tomasskolen i Trondheim

Tomasskolen er en privat grunnskole i vekst, godkjent for 250 elever på 1.-10. trinn. Skolen har i dag 25 ansatte og 143 elever. Vi har samme krav til kvalitet som den offentlige skolen. Tomasskolen bygger på kristne grunnverdier.

Finn mer informasjon om skolen på nettsiden www.tomasskolen.no og facebooksiden vår.

Vår nåværende rektor skal over i annen stilling og vi søker hennes etterfølger.

Ansvarsområder:

• Lede skolens pedagogiske utviklingsarbeid.
  • Økonomistyring.
  • Personalansvar.
  • Saksbehandling.
  • Rektor rapporterer direkte til skolestyret. Rektor har ikke undervisningsplikt.

Vi søker deg som:

• Har lyst til å være med å videreutvikle en skole i vekst, og vil arbeide aktivt for skolens kristne formål.
  • Har pedagogisk utdanning.
  • Har ledererfaring, gjerne lederutdanning.

Personlige egenskaper:

• Er tydelig, raus og har godt humør.
  • Kan stå aktivt inne for skolens kristne verdisyn.
  • Innehar et positivt elevsyn.
  • Har høy arbeidskapasitet, er omstillingsdyktig og fleksibel.
  • Har evne til å arbeide selvstendig og systematisk.
  • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner som skaper motivasjon hos elever og ansatte.
  • Har erfaring med bruk av IKT

Ved tilsetting vil det foruten utdanning og praksis bli lagt vekt på personlig egnethet.

Vi tilbyr:

En spennende jobb i et godt og positivt arbeidsfellesskap. Lønn etter avtale.  Pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse.
For stillingen inngår en prøvetid på 6 mnd.  For å bli tilsatt kreves det godkjent politiattest.
Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.

For mer info om stillingen og skolen, kontakt styreleder Øyvind Watne 950 59 298

Søknad med CV og referanser sendes på e-post til: rektor@tomasskolen.no

Søknadsfrist 1.oktober 2019