Ledig stilling på Nordborg Skoler

I videregående søker vi nå etter FAGARBEIDER/ASSISTENT i 50 – 70 % stilling (midlertidig stilling til og med 31.07.20, med mulighet for forlengelse og fast stilling).

Nordborg Skoler er en kristen friskole med elever på videregående skole og på ungdomsskole. Skolen ligger sentralt på Finnsnes, midt mellom Harstad og Tromsø, med kort vei til flyplass (Bardufoss). Skolen ligger i naturskjønne omgivelser i hjertet av Midt-Troms.

Arbeidsoppgaver

Arbeidet er for tiden knyttet opp til et team i den videregående skolen, som jobber med en elev med særskilt behov for oppfølging. Den ansatte må like å være ute, være kreativ og tilpassingsdyktig.
Stillingsstørrelsen kan avtales nærmere, men er på ca.  50 – 70 %.

Kvalifikasjoner

Vi trenger en person med relevant utdanning (fagbrev eller annet), erfaring som assistent kan oppveie for kravet om utdanning. Erfaring fra arbeid med elever med særskilte behov (f. eks. fra skole eller bolig) er en fordel. Personlig egnethet vektlegges og menn oppfordres til å søke.

Den som ansettes må kunne være lojal til skolens kristne verdigrunnlag og være med og fremme denne.

For spørsmål eller informasjon kontakt rektor Anette Sørensen Rege, mob 90 86 89 95.

Søknad, CV og referanser sendes:

Nordborg videregående skole, Sjøgata 28, 9300 Finnsnes, eller på epost til rektor: anette.sorensen.rege@nordborg.no

Ved ansettelse må tilfredsstillende politiattest kunne fremlegges.

Søknadsfrist 10. oktober 2019, tilsettelse snarest eller etter avtale.